L'Handbol Sant Cugat frega la proesa i acaba subcampió de la Copa Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat davant el Bordils B a la lliga

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat davant el Bordils B a la lliga

L'Handbol Sant Cugat frega la proesa i el títol de Copa Catalana, però acaba perdent (30-31) a la pròrroga de la final davant l'Handbol Bordils. El cansament dels vermell-i-negres davant un equip d'una categoria superior ha impedit aixecar la Copa. Tot i la derrota, l'Handbol Sant Cugat es classifica per a la Supercopa Catalana que jugarà davant el Futbol Club Barcelona o el Granollers de la lliga ASOBAL.

L'Handbol Sant Cugat ha estat a punt d'incrementar el seu paper de matagegants a la Copa Catalana i ben a prop ha estat de superar l'Handbol Bordils de Divisió d'Honor Plata a la final. Després d'una semifinal èpica on els vermell-i-negres van superar l'Handbol Mataró als penals, els homes de Joan Sancho han sortit forts a la pista i ràpidament s'han posat per davant. A la mitja part, l'Handbol Sant Cugat guanyava per 15 a 11, però els gironins s'acostaven a poc a poc en el marcador. A 10 minuts per al final, els santcugatencs seguien per davant amb tres gols d'avantatge, però el Bordils ha aconseguit igualar a 26 per acabar el temps reglamentari.

A la pròrroga, el Bordils ha agafat avantatge i l'ha aconseguit mantenir fins el final. Els minuts acumulats pels jugadors santcugatencs a la competició han passat factura, més tenint en compte que el rival juga una categoria més amunt que l'Handbol Sant Cugat. Tot i la derrota, l'Handbol Sant Cugat ha arribat fins la final després d'eliminar equips del nivell del Mataró, Granollers B i la Roca.

Els vermell-i-negres estaran pendents de saber si a les semifinals de la Supercopa Catalana juguen contra el campió d'Europa i de la lliga ASOBAL, el Futbol Club Barcelona, o el Granollers, tercers a la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.