El Barça elimina de la Supercopa de Catalunya l'Handbol Sant Cugat (16-42)


  • Comparteix:

L'actual campió d'Europa i de la Lliga ASOBAL, el Futbol Club Barcelona, ha eliminat a la semifinal de la Supercopa Catalunya i amb contundència (16-42) l'Handbol Sant Cugat i s'enfrontarà a la final al Fraikin Granollers, divendres de la setmana que ve. Els de Xavi Pascual s'han imposat amb comoditat a un equip santcugatenc que, malgrat haver omplert a vessar el pav3, no ha pogut amb el poder físic dels barcelonins. El partit ha servit per acomiadar del conjunt vermell-i-negre el primer i el segon capità, Nacho Álvarez i Martí Nicolau, que deixen l'equip per raons tècniques.

Amb només tres entrenaments en el que va de temporada, els locals no han pogut amb els contracops dels blaugranes, comandats per Sigurdsson i Aleix Gómez. Els porters d'ambdós equips han tancat unes grans actuacions, però ha destacat, sobretot, la del vermell-i-negre Eloi Gutiérrez, amb una quinzena d'aturades.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, que s'ha estrenat a la banqueta de l'equip santcugatenc, ha valorat l'actitud dels seus homes, així com la intensitat defensiva. Tot i això, ha admès la superioritat física del Barça.

Armand Rubiño

Puc valorar l'actitud i les ganes de l'equip, que en moments ha defensat amb molta intensitat i ganes. El Barça és físicament molt superior.


Per la seva banda, l'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, ha posat en valor la defensa i l'esforç dels seus homes, però sense obviar errors puntuals comesos.

Xavi Pascual

Crec que hem estat molt correctes al darrera i hem sabut córrer. Evidentment amb moltes errades encara, però amb els entrenaments que portem és normal.


El pav3 ha estat l'escenari d'aquest duel desigual i ha tingut l'assistència de 800 persones. L'expectació per veure l'equip local contra els campions d'Europa ha estat tan gran que un centenar de persones no ha pogut entrar, tot i que alguns espectadors han pogut veure el matx des dels finestrals del pavelló, a peu de carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.