L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al repte més difícil: la pista del líder

L'Handbol Sant Cugat torna a la pista d'un dels grans de la competició / Font: Davide Bonaccini

Handbol

Publicat el 13/nov/15 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat afronta aquest dissabte a les set de la tarda el repte més complicat del grup D de Primera Estatal: la visita a la pista del líder de la competició, el Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs arriben a la cita després de superar el cap de setmana passat La Salle Bonanova en una demostració de creixement defensiu i de millora col·lectiva. El Sant Martí va trencar fa una jornada la imbatibilitat del Joventut Handbol Mataró.

El Sant Martí Adrianenc viu una complicada realitat pel mal endèmic de l'esport amateur: fa ja temporades que, per mèrits esportius, haurien de militar al segon esglaó de l'handbol estatal, la Divisió d'Honor Plata, però les barreres administratives i financeres fan que els adrianencs segueixin a Primera Estatal i, mantenint el bloc de jugadors, mantinguin uns resultats envejables.

Aquesta temporada no n'és una excusa i a través del seu joc àgil i d'alguns noms de prestigi com els germans Miquel i Víctor Torres i el pivot Pol Camats han arribat al lideratge, donant un cop a la taula fa tot just una setmana davant el fins llavors imbatut Joventut Handbol Mataró a domicili (27-31).

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, destaca l'alt nivell del rival.

Armand Rubiño

És un equip que juga ràpid, que està defensant bé i que té homes perillosos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pau Masllorens segueix amb la seva recuperació mentre que Oliver Bonaccini, amb un procés febril durant la setmana, arribarà amb certs dubtes.