L'Handbol Sant Cugat afronta l'últim partit de la primera volta en penúltima posició

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat femení / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 5/des/15 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat femení encara el partit que tanca la primera volta de la temporada al grup B de Primera Catalana en penúltima posició. Després del canvi de tècnic respecte la temporada passada, amb la incorporació d'Alfredo Estévez i la marxa de Jordi Martín, les vermell-i-negres han sumat un triomf, un empat i set derrotes en els nou partits disputats fins ara.

L'Handbol Sant Cugat manté la seva aposta per consolidar la branca femenina, una tasca que aquest curs ha recaigut a les mans d'un home experimentat de la casa. Amb Alfredo Estévez al capdavant, l'equip vermell-i-negre va començar caient davant l'actual líder, l'Handbol Banyoles, i a la segona jornada va obtenir el que és fins ara el seu únic triomf, a la pista del cuer, el Molins de Rei (15-25).

Dues derrotes consecutives contra BCN Sants Ubae i Salle Montcada van precedir l'altre matx on el conjunt ha puntuat, a casa contra el Canovelles. Des de llavors, quatre ensopegades seguides contra Sant Joan Despí, Parets, UE Sarrià i Garbí Palafrugell. L'últim matx del primer tram de curs serà a la pista del Palautordera, setè classificat.