L'Handbol Sant Cugat es regala un triomf de mèrit abans de Nadal


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna al camí del triomf per tancar l'any amb una treballada victòria contra La Salle Montcada (28-22). Els santcugatencs han fet un nou pas endavant en defensa, tant en agressivitat com en encert dels porters sota pals, i en atac l'efectivitat golejadora liderada per Jordán ha certificat la superioritat dels locals. Els d'Armand Rubiño acaben en onzena posició, amb cinc victòries, dos empats i sis ensopegades.

Hi ha hagut somriures per tancar l'any a l'Handbol Sant Cugat, que ha interpretat amb contundència el llibre d'estil del seu nou entrenador: defensa agressiva i, des de la solidesa darrere, obtenir avantatges amb la qualitat dels seus atacans. Amb aquesta intensitat a sortit a pista contra el setè per agafar ràpidament una renda que ja no deixaria anar, 7 a 3 al minut 11. Gorka Herrero ha estat la punta de llança en els primers compassos, ajudat darrere per un Eloi Gutiérrez pletòric sota pals, i els locals han arribat a manar de sis.

La Salle Montcada, però, no s'ha deixat anar i s'ha aplicat darrere, retallant distàncies i deixant una diferència de quatre gols al descans (16-12). A la represa, han estat els visitants els que han sortit amb més empenta, el partit s'ha desordenat i han augmentat les imprecisions. Al minut 10 els santcugatencs han aturat la rauxa visitant i Bernat Tous ha anotat dues dianes seguides per tornar a posar terra per mig (20-16).

A l'equador de la segona meitat és quan pitjor ho han passat els de Rubiño, en una lluita de parcials que ha afavorit un Montcada, que s'ha situat a només un gol (20-19). Els vermell-i-negres, però, no s'han deixat intimidar i, liderats per Marc Jordán, han tornat a generar perill amb efectivitat i han trobat en Gerard Esparza, que ha substituït Eloi a la porteria, una garantia. Tot plegat, per dur a terme una sèrie de 4 gols a 0 en els últims minuts per acabar tancant el triomf.

Pau Masllorens ha jugat el segon partit després de la lesió i ha estat clau en la millora defensiva dels vermell-i-negres. L'Handbol Esplugues, rival directe a la part mitjana de la classificació, rebrà els de Rubiño en el primer partit de l'any de l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.