L'Handbol Sant Cugat espera sobreposar-se als problemes físics i superar l'OAR Gràcia

Imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

Handbol

Publicat el 20/feb/16 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat vol superar els problemes físics de les últimes jornades i tornar al camí d'una victòria que se'ls resisteix des de fa dos partits. Els d'Armand Rubiño es desplacen aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a la pista d'un OAR Gràcia que és avantpenúltim del grup D de Primera Estatal i que lluita per no caure en el descens. Lluís Calvera i Marc Abellí segueixen sense poder jugar, mentre que Jordán torna a les pistes.

La derrota de la setmana passada a casa davant El Pilar Maristas va exhibir la dificultat de l'equip vermell-i-negre sense els seus dos referents. Per a la jornada d'aquesta setmana Armand Rubiño pot respirar a mitges, i és que recupera el seu màxim golejador, Marc Jordán, però segueix sense poder comptar amb Calvera i sense Marc Abellí, un jugador que estava donant un gran rendiment.

Ara bé, el compromís és a prori assequible tot i les mancances de l'entrenador dels de Sant Cugat. L'OAR Gràcia és un dels conjunts amb uns dels números més pobres de la categoria, tot i que les últimes jornades ha millorat els seus registres de la mà del seu nou entrenador, Magí Serra, amb el qual s'ha assolit un millor equilibri defensiu. Armand Rubiño destaca la importància de tornar a assaborir el triomf.

Armand Rubiño

El rival el plantejarà amb molta intensitat, perquè estan en una situació complicada. Però nosaltres hem d'intentar agafar el camí de les victòries que teníem abans d'aquests dos partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Més enllà de les baixes de Calvera i Abellí, Oliver Bonaccini és dubte i Gerard March podria reaparèixer però no caldrà valorar la seva recuperació.