L'Handbol Sant Cugat tampoc se'n surt amb el Sant Joan Despí i segueix farcit de dubtes


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat segueix sense esvair nervis i encadena la tercera derrota consecutiva, aquesta jornada a casa i contra el dotzè classificat (25-30) del grup D de Primera Estatal, l'Handbol Sant Joan Despí. Els locals han tornat a patir manca d'idees i de lideratge en atac, i s'han estavellat davant un Pol Sabaté que ha estat incommensurable sota pals. El Sant Joan Despí també ha tingut l'encert de minimitzar el rendiment de Marc Jordán i han provocat la novena ensopegada dels d'Armand Rubiño.

Després de dues derrotes contra dos equips, a priori, assequibles com El Pilar Maristas i OAR Gràcia de Sabadell, l'Handbol Sant Cugat tenia una bona oportunitat de deixar enrere dubtes i sumar un triomf important per la confiança de l'equip. Però, lluny d'això, els santcugatencs han vist de nou com els faltava arguments quan no podia comptar amb el potencial i determinació de Jordán, i a més han hagut de lluitar contra un mur: els porters del Sant Joan Despí, que han estat una paret contra la qual han picat una vegada rere altra els de Rubiño.

Les variants defensives dels santjoanencs han estat essencials per anul·lar els punts forts dels locals, i això ha fet que l'entrenador vermell-i-negre hagués de reclamar un temps mort per redreçar el 8 a 11 dels visitants. L'Handbol Sant Cugat ha reaccionat i ha arribat a situar-se per davant, però no trobava la regularitat en el joc i al descans perdia per un gol (13-14). Els millors compassos dels de Sant Cugat han estat al principi del segon temps, quan han adquirit dos gols de marge, però de nou les eines defensives visitants han tallat l'aixeta d'anotació local.

El tècnic de l'equip, Armand Rubiño, descriu els problemes que han tingut els seus jugadors de cara a porteria.

Armand Rubiño

Es creaven situacions i no teníem encert en el llançament. En aquesta fase del joc no hem estat encertats.


Els de Rubiño han perdut la cara al partit i han patit una de les pitjors estones aquesta temporada al pav 3, amb un parcial en contra de 0 a 7 que ha donat un domini als de Sant Joan Despí que ja no s'ha pogut reduir. Amb aquesta ensopegada els santcugatencs sumen tants triomfs com derrotes, nou, i la setmana que ve visiten la pista d'un vell conegut, la Salle Bonanova, que lluita per sortir de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.