Un Handbol Sant Cugat en hores baixes rep un dels conjunts forts a la lliga, el Sant Martí-Adrianenc


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen quatre derrotes consecutives

Els santcugatencs encadenen quatre derrotes consecutives

Un Handbol Sant Cugat immers en una mala dinàmica rep la visita del Sant Martí-Adrianenc a la 23a jornada del grup D de Primera Estatal. El partit es disputarà aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler i enfrontarà dos equips amb dinàmiques antagòniques: un SantCu que encadena quatre derrotes consecutives davant un conjunt visitant consolidat a la part alta de la classificació que busca el tercer triomf seguit.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, assegura que per capgirar la mala situació de l'equip s'ha de canviar la dinàmica del conjunt, que passa per guanyar aquest diumenge a casa davant el Sant Martí-Adrianenc. Els santcugatencs van deixar enrere el gran estat de gràcia que els va dur a les sis victòries consecutives, i ara viuen submergits en una tònica negativa de derrotes.

El rival d'aquesta jornada, el Sant Martí-Adrianenc, és el quart classificat a la classificació. Tot i així, els santcugatencs ja saben el que és guanyar davant l'equip adrianenc. Ho van fer quan no ho havia fet ningú, ja que es van emportar el partit de la primera volta per 31 a 34 a casa del líder d'aleshores. El tècnic vermell-i-negre, Armand Rubiño, comenta les claus del partit per endur-se la victòria.

Armand Rubiño

Hem de ser competitius tot el partit, intensos i concentrats, si volem guanyar un equip de qualitat i ofici com el Sant Martí-Adrianenc.


El conjunt santcugatencs recupera efectius com Marc Abellí i Oriol Cortés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.