El cadet de l'Handbol Sant Cugat té possibilitats de classificar-se per al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El Cadet A de l'Handbol Sant Cugat vol classificar-se per a l'Estatal / Font: Handbol Sant Cugat

El Cadet A de l'Handbol Sant Cugat vol classificar-se per a l'Estatal / Font: Handbol Sant Cugat

El cadet de l'Handbol Sant Cugat té possibilitats de classificar-se per al Campionat d'Espanya a falta de dues jornades per acabar la lliga regular. Els santcugatencs són sisens, però a dos punts del quart, posició que dóna dret a jugar l'Estatal. L'equip de Carlos Marín rep diumenge a un quart de deu del matí el cuer, el Sant Llorenç.

El cadet santcugatenc té un objectiu ambiciós per aquest tram final de lliga, jugar el Campionat d'Espanya. L'Handbol Sant Cugat només ha jugat una vegada aquesta competició cadet estatal i ja fa més de 10 anys. Els santcugatencs sumen un balanç de quatre victòries, un empat i set derrotes amb 11 punts. Els vermell-i-negres aspiren a quedar entre els quatre primers. Barça i Granollers ja han aconseguit el bitllet per al Campionat d'Espanya i les altres dues places que resten encara no tenen amo. Granollers B, Barça B, la Roca i Handbol Sant Cugat són els conjunts que lluiten per aquestes dues posicions.

El director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, es mostra optimista i destaca que hi ha moltes opcions de classificar-se.

Joan Sancho

La temporda ja és un èxit pequè estem entre els 8 millors conjunts de Catalunya.


Els joves jugadors santcugatencs disputen diumenge la penúltima jornada de lliga davant el cuer, el Sant Llorenç i el darrer matx serà a la pista del Barça B, quart classificat i rival directe dels vermell-i-negres. Els de Carlos Marín ja es van imposar en el partit de la primera volta. Els quatre primers classificats també disputen la final a 4 del Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.