El Molins de Rei guanya la 1a edició del torneig Internacional de l'Handbol Valldoreix


  • Comparteix:

El Molins de Rei és el guanyador de la 1a edició del Torneig Internacional del Club Handbol Valldoreix després de derrotar (18-21) l'equip amfitrió. Els valldoreixencs, en una gran primera part, ho tenien tot de cara per proclamar-se campions, però en el segon temps han acusat el cansament i els visitants han acabat guanyant el matx.

Quan la igualtat regeix un partit són els petits detalls els que decanten la balança cap a un dels dos costats. En el cas de l'enfrontament entre l'Handbol Valldoreix i el Molins de Rei, en un primer temps molt equilibrat, el factor diferencial ha estat el gran inici dels locals. Els valldoreixencs s'han posat cinc gols per damunt d'un equip molinenc que ha anat a remolc fins el descans, amb un resultat favorable per als de Valldoreix de 12 a 8.

El cansament, el poc encert de cara a gol i una sòlida defensa de l'equip visitant han condemnat l'equip de Valldoreix a la represa, que ha vist com el Molins de Rei escurçava la diferència de gols en el marcador. A quatre minuts per al final del matx els molinencs han acabat de capgirar el marcador davant un impotent Handbol Valldoreix conscient de la superioritat del rival, que milita en una categoria superior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.