L'Handbol Sant Cugat dóna el tret de sortida a la temporada a casa davant el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna a la competició oficial / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat torna a la competició oficial / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat estrena temporada i etapa aquest diumenge a dos quarts d'una amb David López al capdavant de l'equip. Els santcugatencs reben al pav 3 de la Rambla del Celler el Sant Joan Despí en la primera jornada del tercer curs consecutiu al grup D de Primera Estatal, el tercer esglaó de l'handbol. Els vermell-i-negres competiran enguany sense el seu referent els últims temps, el golejador Marc Jordán.

Primera cita del nou Handbol Sant Cugat, tant a la banqueta com a la pista. David López substitueix Armand Rubiño, tècnic el curs passat dels vermell-i-negres, i ho fa amb la necessitat d'aplicar canvis a la manera de jugar dels seus homes. Marc Jordán aglutinava gran part de joc i protagonisme l'any passat, i de fet, així ho interpretaven les defenses visitants, obligades a practicar defenses variants per aturar el lateral.

Ara el tècnic ja ha reclamat que alguns dels seus companys han de fer un pas endavant per assumir certes responsabilitats, sobretot a la vessant ofensiva, que estaven cobertes amb Jordán. Un treball que s'ha dut a terme durant la pretemporada, que va començar el 23 d'agost, i que s'ha saldat amb dues victòries (Vilamajor, de Lliga Catalana, i Molins de Rei, de Divisió d'Honor), i dues derrotes (Palautordera i Granollers B, tots dos de la mateixa categoria de l'Handbol Sant Cugat).

Després d'aquesta preparació arriba el torn de la temporada oficial, i el primer pas és a casa i davant un equip, el Sant Joan Despí, que tot i haver incorporat alguns jugadors ha mantingut el bloc, sòlid darrere i amb veterania, i que en atac maduren les situacions d'atac fins trobar bones opcions. Pel que fa al seu equip, David López es mostra satisfet amb el treball dut a terme fins ara.

David López

Hem treballat d'una manera molt satisfactòria. Afrontem el partit amb molta il·lusió de demostrar-nos que tenim ganes de fer les coses ben fetes.


Andreu Vives i Pau Martínez tornen després de dues temporades lluny de Sant Cugat, els pivots Xavi Calvo i Adrià Basela són les dues incorporacions de fora i del filial arriben tres homes al primer equip: Àlex Ortega, Santi Peiro i Arnau Domingo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.