L'Handbol Sant Cugat encaixa la primera derrota de la temporada a Mataró


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha perdut a la pista del Mataró

L'Handbol Sant Cugat ha perdut a la pista del Mataró

L'Handbol Sant Cugat perd el primer matx de la temporada (31-26) a la pista del Joventut Handbol Mataró en un partit de la jornada 2 de Primera Estatal. Els de David López han fet una bona primera meitat, però a la represa s'han vist superats per un efectiu conjunt mataroní. Ha estat un duel entre dos equips en un moment similar, que han canviat de tècnic aquest estiu i que han variat algunes peces clau a la plantilla.

Tot i haver experimentat canvis, el Mataró segueix mantenint una de les seves constants: ser un equip dur a casa. Per tant, es tracta d'una plantilla davant la qual no es pot donar per tancada fins al final, i això ho ha patit l'Handbol Sant Cugat: triomf al descans (14-15) i davallada a la segona meitat, on els locals han establert un potent parcial que a poc a poc s'ha anat eixamplant i ha acabat situant el marge de cinc gols finals.

Oriol Cortés, amb set gols, i Gorka Herrero, amb quatre, han estat els màxims realitzadors dels vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.