L'Handbol Sant Cugat té la intenció de continuar sent club referent a Catalunya

Imatge dels jugadors de l'Handbol Sant Cugat durant la presentació

Handbol

Publicat el 7/oct/16 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat presenta els seus 15 equips amb un ferm discurs: continuar sent un dels clubs referents a Catalunya. Tot plegat, en un acte davant els seus aficionats en un acte que ha tingut lloc al pav 3 de la Rambla del Celler on el president de l'entitat, Miquel Catarineu, ha animat els seus jugadors a mantenir els primers equips de cada categoria en Lliga Catalana.

Des d'infantils fins a veterans, dotze equips masculins i tres femenins, així estan distribuïts els més de 250 jugadors i jugadores que formen l'Handbol Sant Cugat 2016/17. El club enguany té tots els equips A a la màxima categoria de l'handbol català i el sènior A, que competeix a Primera Estatal. També s'han presentat les noves equipacions per a la temporada, amb un major predomini del color vermell

El president de l'Handbol Sant Cugat, Miquel Catarineu, destaca la potència del planter santcugatenc.

Miquel Catarineu

Hem aconseguit consolidar el projecte i ser un dels referents a Catalunya. El més important és que ho hem fet amb jugadors de la casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte, al qual també ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, s'ha homenatjat el sènior C, campió de Tercera Catalana i que va aconseguir l'ascens de categoria.