La Carta Ètica del SantCugat Creix s'amplia amb l'arribada de vuit entitats


  • Comparteix:

La Carta Ètica del SantCugatCreix s'amplia amb l'arribada de set nous membres

La Carta Ètica del SantCugatCreix s'amplia amb l'arribada de set nous membres

La Carta Ètica de SantCugatCreix s'amplia amb l'arribada de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), el Sant Cugat Esport, el Futbol Sala Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat, el Gimnàstica Artística Sant Cugat, el Club Natació Sincro Sant Cugat i el Club Ball Esportiu Sant Cugat. Una quinzena d'entitats integren la Carta Ètica, que potencia els valors entre esportistes, entrenadors i directius dels clubs.

El Junior, el Rugby Sant Cugat, la UESC, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el DSV-Club Voleibol Sant Cugat, el Mira-sol Baco, el Gimnàstica Sant Cugat i Paidós són les entitats que van iniciar el projecte de la Carta Ètica. SantCugatCreix ha ofert diferents formacions per a entrenadors, directius i capitans dels equips per transmetre els valors de la Carta Ètica.

El president de l'associació esportiva, Albert Salarich, destaca la bona rebuda d'aquesta iniciativa per part de les entitats.

Albert Salarich

Estem molt sastisfets per la voluntat dels clubs que aposten per la nostra Carta Ètica.


Salarich ha explicat que SantCugatCreix presentarà el projecte 'Estirem els valors', una guia pràctica per als entrenadors on s'introdueixen exercicis que potencien els valors d'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.