L'Handbol Sant Cugat cau davant La Salle Montcada i ja acumula quatre derrotes consecutives

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat perd de manera ajustada a la pista de La Salle Montcada (30-27) a la setena jornada del grup D de Primera Estatal. Els homes de David López no han pogut amb el potencial local i han anat a remolc gairebé tot el partit. Els santcugatencs encadenen quatre jornades sense guanyar.

L'Handbol Sant Cugat s'ha vist per darrere en el marcador des de l'inici del partit, amb un primer temps en què els santcugatencs no han deixat de veure-li l'esquena als visitants a la cursa pel triomf. En el primer període, els vermell-i-negres han arribat a estar set gols per sota en el marcador, però al final han arribat tres gols per sota al descans (16-13).

A la segona part, però, l'equip de David López li ha posat les coses complicades al rival i ha aconseguit atrapar La Salle Montcada en el marcador. De totes maneres, els locals han acabat imposant-se per 30 a 27. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que els seus jugadors estan motivats i estan fent una bona feina, tot i les darreres derrotes.