L'Handbol Sant Cugat tanca la primera volta amb una ajustada derrota a la pista del Bordils B

Imatge d'aquesta temporada

L'Handbol Sant Cugat cau (26-25) a la pista del Bordils B a la quinzena jornada del grup D de Primera Estatal. Els petits errors han condemnat l'equip de David López en un matx que s'ha caracteritzat per la igualtat en tot moment.

L'Handbol Sant Cugat torna de Bordils amb un derrota però amb bones sensacions pel joc mostrat i l'actitut de l'equip, que no ha perdut les opcions de triomf en cap moment. El primer temps, com la resta de partit, ha estat molt igualat i cap dels dos equips ha aconseguit marxar en el marcador. S'ha arribat al descans 11 a 10 per als locals.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa, amb alternatives en el marcador fins que a falta de vuit minuts per al final, l'Handbol Bordils B ha aconseguit un parcial de tres a zero que ha estat decisiu per al resultat final, tot i que els santcugatencs han pogut apropar-se i reduir la distància a un sol gol.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que el matx ha estat molt igualat i que al final podien haver aconseguit un millor resultat.

David López

Cap dels dos equips ha aconseguit trencar el partit. Crec que al final ens ha faltat un minut per poder trencar el partit.

La derrota deixa els santcugatencs amb 10 punts i en dotzena posició al final de la primera volta de campionat. La setmana que ve tornen a jugar com a visitants a la pista de l'Handbol Sant Joan Despí.