L'Handbol SC afronta davant La Salle Bonanova un partit clau per a la seva tranquil·litat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat, necessitat de punts / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat, necessitat de punts / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat té de nou un compromís vital per a tornar a la part tranquil·la de la classificació al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs es veuen les cares amb el cuer, La Salle Bonanova, aquest dissabte a un quart de set la tarda. Els de David López van empatar el cap de setmana passat a l'últim sospir per seguir amb el marge de dos punts sobre el descens.

Tot i que havia d'arribar per donar un cop de mà clau perquè l'Handbol Sant Cugat millorés en prestacions ofensives i pogués treure partits amb un caràcter més resolutiu, la marxa de Jordán al Balmazújváros de la Lliga d'Hongria ha fet que els vermell-i-negres disposin dels mateixos efectius que a l'inici de curs per consolidar la seva participació a la categoria de bronze de l'handbol estatal.

Per medir com afronta l'equip de López aquesta tasca, les últimes dues cites i la que arriba aquest cap de setmana són essencials: de moment, l'equip ha caigut davant Mataró, rival directe, i ha esgarrapat un punt davant el penúltim, l'Esplugues, tots dos partits disputats a casa. Aquesta jornada serà l'hora de fer-se fort a domicili, en un compromís enverinat i farcit de dificultats davant el cuer: La Salle Bonanova.

Fa temporades que barcelonins i santcugatencs es coneixen, i a l'equip vermell-i-negre sempre li ha resultat difícil competir a la pista de la Bonanova. Això sí, els números diuen que La Salle és última de la classificació amb certa diferència, amb cinc punts i només dues victòries en els 18 partits que s'han disputat fins ara



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.