L'Handbol Sant Cugat té de nou un repte d'alçada a la pista del Sant Esteve Sesrovires


  • Comparteix:

Gerard March, en una jugada d'aquesta temporada / Font: Handbol Sant Cugat

Gerard March, en una jugada d'aquesta temporada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es desplaça aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la pista del Sant Esteve Sesrovires, cinquè classificat del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs tornen a afrontar un repte d'alçada després que el cap de setmana passat rebessin el Sarrià de Ter, i ho fan amb un marge de quatre punts respecte les dues últimes posicions, les de descens. Lluís Calvera i Oliver Bonaccini seran baixa, mentre que Héctor i Xavi Calvo seran dubte.

Després del triomf clau a la pista de La Salle Bonanova, que allunyava l'Handbol Sant Cugat d'un espiral de resultats i rendiment perillós, els de López han rebut un calendari amb partits que poden encarar-se amb menys pressió, tenint en compte que els rivals juguen a altres objectius. Primer va ser el Sarrià, ara serà el torn d'un Sant Esteve Sesrovires que és a tocar de la tercera posició, que ostenten precisament els sarrianencs.

David López haurà de tornar a encarar una baixa com la de Lluís Calvera, vital en termes de joc i lideratge, una absència que, a més, s'allargarà algunes setmanes per lesió. A aquesta dificultat se li afegeix el talent del rival, que ja va quedar contrastat al partit de la primera volta, quan va esgarrapar el triomf del pav 3 després d'un partit amb final polèmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.