L'Handbol Sant Cugat afronta davant el Palautordera una nova oportunitat per allunyar-se del perill

Gerard March i els seus companys intentaran fer-se amb el triomf a Santa Maria de Palautordera / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 10/mar/17 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat visita aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda l'Handbol Palautordera amb l'objectiu d'agafar encara més aire respecte la zona perillosa del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs intentaran seguir la direcció marcada pel joc de la setmana passada, quan van vèncer amb solidesa a casa La Salle Montcada. A més, es tracta d'un compromís entre dos rivals directes, tenint en compte que s'enfronten el desè, els vermell-i-negres, davant el dotzè, els verd-i-blancs.

Al final del partit de la jornada anterior, al final de la qual l'Handbol Sant Cugat va respirar més tranquil que mai aquest curs, David López va reunir els seus jugadors i els va encomanar un objectiu: prendre's aquella cita com un punt d'inflexió. Tot plegat, després d'unes setmanes negres, irregulars i que van apropar de manera perillosa els vermell-i-negres al descens. Conscient de la importància del triomf i de la manera com es va guanyar, López va transmetre aquest missatge de reacció.

Una línia a seguir, en termes de solidesa defensiva i serenitat ofensiva, que esperen mantenir davant un conjunt que té només dos punts més, i davant del qual els santcugatencs van guanyar per un resultat ajustat (25-24) al partit de la primera volta al pav 3. Amb l'experiència d'aquesta temporada que els avisa que si es refien tornaran a passar per una situació complicada, els de David López intentaran aprofitar la poca contundència del Palautordera a casa, on només ha guanyat tres partits dels 10 que ha disputat.