L'Handbol Sant Cugat supera el Bordils B a l'última jornada i el condemna al descens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat s'ha imposat (31-28) al CH Bordils B en l'última jornada de lliga, un triomf que provoca el descens dels gironins a Lliga Catalana. Els vermell-i-negres han demostrat professionalitat i superioritat en el joc per desfer-se d'un conjunt que ha deixat escapar l'última oportunitat per mantenir-se a Primera Estatal, tot i comptar amb un pavelló de Can Llobet, escenari inèdit per a l'Handbol Sant Cugat, que s'ha convertit en una olla a pressió plena d'aficionats del Bordils.

El Bordils B arribava a Sant Cugat amb la necessitat de guanyar i esperar derrotes dels rivals directes. Els verd-i-blancs han arrencat el matx amb més intensitat i han tingut més encert de cara a porteria, fet que els ha permès obrir un petit forat de tres gols a l'equador de la primera meitat (6-9). Tot i això, els santcugatencs han reaccionat ràpidament i han aconseguit capgirar el marcador per arribar al descans amb avantatge (17-14).

A la represa, s'ha mantingut la mateixa dinàmica amb un Handbol Sant Cugat que ha sabut igualar el ritme i la brega dels visitants. Els de David López han gestionat amb certa comoditat la diferència a l'electrònic i han arribat a gaudir d'un avantatge màxim de cinc gols. Amb el pas dels minuts, el Bordils s'ha anat desinflant i ha deixat de creure massa d'hora en les opcions de remuntada.

El tècnic santcugatenc considera que han fet una temporada 'notable'.

David López

Donades les circumstàncies, com la pèrdua de jugadors importants i que hem fet debutar 12 jugadors a la categoria, la temporada és més que notable.


L'Handbol Sant Cugat afronta a partir de la setmana que ve la Copa Catalunya, en què ha quedat enquadrat a la fase de grups amb el Sarrià de Ter i l'Esplugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.