L'extrem dret Matías Galán, procedent del Barça B, és el primer fitxatge de l'Handbol Sant Cugat

Matías Galán, nou jugador de l'Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 27/mai/17 per Dani Aguilà

L'extrem dret del FC Barcelona B Matías Galán és la primera incorporació de l'Handbol Sant Cugat de cara la temporada que ve, ha avançat David López, tècnic de l'equip, a Cugat.cat. López també ha explicat que hi ha dues baixes confirmades, totes dues de pes: les de Lluís Calvera i Gorka Herrero, dos dels puntals de l'equip les últimes temporades.

L'Handbol Sant Cugat ja ha començat a dissenyar la temporada que ve amb els primers canvis a la plantilla. La primera i fins ara única incorporació tindrà un pes important, tenint en compte que Galán arriba de competir amb el tercer classificat de la Divisió d'Honor Plata, el Barça B, amb el qual aquesta temporada ha anotat 39 gols en 25 partits.

Més enllà de la qualitat inherent en el jugador rubinenc, format al planter blaugrana des d'infantil, David López en destaca a Cugat.cat la seva capacitat de treball.

David López

És un extrem dret, esquerrà, molt fort físicament. És un bon finalitzador i tothom qui el coneix diu que és molt sacrificat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Galán, jugador fort físicament, arriba per reforçar l'extrem dret, una posició a la qual volia donar més recursos el tècnic santcugatenc. El nou jugador de l'Handbol Sant Cugat va coincidir en l'etapa formativa al Barça amb el porter de l'equip Gerard Esparza.

Les baixes

Al capítol de baixes, encara hi ha alguns noms per definir, però n'hi ha dos que ja és oficial que es desvinculen de l'Handbol Sant Cugat. Lluís Calvera, un dels referents de l'entitat els últims anys i que va tornar a la disciplina santcugatenca després de passar, precisament, pel Barça B, deixa la pràctica de l'handbol per motius físics i personals.

D'altra banda, Gorka Herrero també serà baixa la temporada que ve. Herrero també ha estat una peça indicustible en l'equip els últims anys, però marxa a l'estranger per motius professionals i haurà de deixar el club. Hi ha altres noms sobre la taula la continuitat dels quals està a l'aire, situacions que s'acabaran de definir les setmanes següents.