Els juvenils masculí i femení de l'Handbol Sant Cugat jugaran a la màxima categoria, la Lliga Catalana

L'any passat, el juvenil es va proclamar campió de la Copa Catalana per primer cop a la història del club

Handbol

Publicat el 10/set/17 per Oriol Petit

Els juvenils masculí i femení de l'Handbol Sant Cugat s'han classificat aquest cap de setmana per a la Lliga Catalana, la millor competició de l'handbol formatiu. Un any més, el club vermell-i-negre jugarà contra els millors planters de Catalunya, amb conjunts de prestigi com el Barça, el Granollers, La Roca o el Sant Martí Adrianenc.

A la fase d'ascens, completada aquest diumenge, el masculí dirigit per Armand Rubiño ha quedat primer de grup superant amb claredat el Palautordera, el Gavà i La Salle Montcada. De la seva banda, el femení entrenat per Andreu Vives ha passat com un dels millors segons classificats en un grup amb el Sant Boi, el Martorell i el Molins de Rei.

Això demostra un cop més la bona salut del planter de l'Handbol Sant Cugat, que l'any passat va assolir un títol històric a la Copa Catalana juvenil masculina. L'entrenador d'aquest juvenil, Armand Rubiño, diu que serà un any 'important' per a 'jugadors de futur pel club' i està molt satisfet amb la feina feta fins ara.

Armand Rubiño

Toca seguir treballant per competir amb els 16 millors equips de Catalunya. Estic molt content perquè l'equip ha començat amb moltes ganes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La fase regular de la Lliga Catalana masculina començarà el cap de setmana del 23-24 de setembre i, el conjunt santcugatenc l'afronta amb l'objectiu de quedar entre els quatre primers i classificar-se pel Campionat d'Espanya.