L'Handbol Sant Cugat encaixa una derrota dolorosa a la pista del Mataró

L'Handbol Sant Cugat ha perdut davant el Joventut Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 14/oct/17 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat perd de manera contundent (30-21) a la pista del Joventut Handbol Mataró a la cinquena jornada del grup D de Primera Estatal. El tècnic, David López, creu que a l'equip li ha faltat 'humilitat' i que cal buscar una línia de regularitat per tenir opcions de guanyar els partits. Els santcugatencs sumen un triomf i quatre derrotes i se situen a la part baixa de la taula.

L'Handbol Sant Cugat ha sortit adormit, descentrat en defensa i molt dubitatiu en atac. Això ho ha aprofitat el Mataró, que tot i tenir baixes importants, ha marxat al descans amb un còmode 15 a 6. Els mataronins han mantingut l'avantatge a la segona part i no han patit per la victòria en cap moment.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, fa autocrítica i creu que l'equip ha estat molt desconcentrat en el primer període.