L'Handbol Sant Cugat planta cara davant el potencial del Qatar, que exhibeix un alt nivell


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha perdut aquest dimecres (16-37) davant la selecció del Qatar en un matx on els visitants han exhibit el potencial ofensiu i defensiu. Els santcugatencs han plantat cara en els primers minuts de matx, però s'han vist superats per la selecció de Valero Rivera, que d'aquesta manera prepara el campionat asiàtic que disputarà a mitjans de gener.

El Qatar ha demostrat per què és una de les millors seleccions mundials. L'Handbol Sant Cugat ha perdut davant un combinat qatarià que ha demostrat els múltiples recursos ofensius que té i la intensitat defensiva que exhibeix en cada acció. Els santcugatencs s'han posat per davant en el marcador en els primers cinc minuts, però després només s'ha vist un conjunt sobre la pista, l'asiàtic. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, ha aprofitat el matx per fer jugar a quatre juvenils i algun jugador del filial.

David López

El partit ha estat una festa per als jugadors i també per al públic.


El Qatar ha jugat aquest matx pensant en el campionat asiàtic, on és el vigent campió, que disputarà a mitjans de gener. El seleccionador del Qatar, Valero Rivera, destaca l'alt nivell del conjunt santcugatenc.

Valero Rivera

L'Handbol Sant Cugat és un molt bon equip i juga molt ràpid.


El partit ha finalitzat amb una foto de família entre els jugadors de l'Handbol Sant Cugat i la selecció del Qatar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.