L'Handbol Sant Cugat supera el Sant Esteve Palautordera i tanca l'any a la part alta de la taula

Handbol

Publicat el 16/des/17 per Joan Garcia

L'Handbol Sant Cugat supera (32-29) el Sant Esteve de Palautordera a la jornada 14 del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han hagut de remuntar el (12-14) del descans amb una segona meitat marcada per la gran actuació del porter vermell-i-negre Gerard Esparza.

L'Handbol Sant Cugat ha hagut de suar de valent per superar el cuer del grup, un Sant Esteve de Palautordera que ha exhibit un bon joc sobretot en el primer temps on ha marxat al descans amb un mínim avantatge (21-14). A la represa, els santcugatencs han demostrat la seva superioritat en els últims 10 minuts de partit. L'eficàcia de Gerard Esparza sota pals, on ha fet un recital d'aturades, i els eficients atacants vermell-i-negres han certificat una victòria molt patida.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que després d'un mal inici el seu conjunt ha millorat amb el pas dels minuts.

David López

A la primera part hem fallat molt, no hem estat disciplinats i hem entrat en batalles que no servien per res. A la represa hem sortit millor i ens hem dedicat a jugar.

Els santcugatencs marxen de vacances i tornaran a la competició el 14 de gener a la pista del Sant Joan Despí.