L'Handbol Sant Cugat suma davant el Sant Joan Despí el segon empat a domicili de la temporada

Els santcugatencs arrenquen l'any 2018 amb el segon empat a domicili de la temporada

L'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Sant Joan Despí empaten (20-20) a la 15a jornada del grup D de la Primera Estatal. Els homes de David López no han pogut trencar amb la igualtat i han fet el gol de l'empat a falta de només 10 segons per al final del partit, obra de Gerard March. Els santcugatencs ocupen la vuitena plaça de la classificació amb 14 punts.

L'Handbol Sant Cugat s'ha marcat com a fita per a aquest 2018 millorar els registres lluny del pav 3 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs, que només havien guanyat un partit i n'havien empatat un altre com a visitants, han saltat a la pista davant el Sant Joan Despí amb la convicció d'endur-se un resultat favorable.

La màxima igualtat, però, no ha permès que cap equip imposés el seu domini per damunt de l'altre i s'ha arribat al descans amb empat a 9. La tònica s'ha mantingut a la represa, però els locals s'han posat per davant en el marcador a falta de dos minuts per acabar el partit. Els de David López han hagut de remar a contracorrent i, amb només 10 segons restants a l'electrònic, Gerard March ha fet la diana de l'empat.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el Granollers, el cinquè classificat.