L'OAR Gràcia supera l'Handbol Sant Cugat en una tarda fosca per als santcugatencs

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat suma la sisena derrota consecutiva a la pista de l'OAR Gràcia (31-22) en una tarda grisa dels santcugatencs. Els sabadellencs han manat durant tot el partit, corresponent a la jornada 22 de Primera Estatal, i els de David López tenen ara un marge de vuit punts respecte el descens quan resten nou jornades per al final de la temporada. Els de Sant Cugat han pagat car les baixes a la línia defensiva i l'absència a última hora de Bernat Tous, lesionat a l'escalfament.

La tarda ja començava malament per als visitants amb aquesta lesió de Tous, que deixava López sense un dels seus principals referents en el dibuix tàctic. Aquest fet, afegit als problemes en defensa, han marcat un matx en què la resistència vermell-i-negra ha durat 10 minuts. Superada aquesta fase, els de Sabadell han obert una escletxa que s'ha materialitzat en cinc gols, marge amb el qual s'ha arribat al descans (15-10).

La segona part ha iniciat amb la tònica que es veuria en els següents minuts: un parcial de 4 a 0 que ha encarrilat el triomf de l'OAR, que ha arribat a manar per 10 gols i que ha viscut un plàcid tram final de partit. David López ha destacat la incomoditat amb la qual han jugat els seus homes.

David López

Des del principi no hem estat còmodes a la pista. No estàvem bé ni defensivament ni ofensiva, no es sortira res.

Gerard March ha tornat a ser el màxim golejador de l'Handbol Sant Cugat amb cinc dianes. L'equip de López baixa a la dotzena posició i té vuit punts de marge respecte el penúltim, primer equip que baixa, i la setmana que ve rep el segon, el Sant Esteve Sesrovires.