L'Handbol Sant Cugat obté un triomf balsàmic contra l'Esplugues davant una afició entregada

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 18/mar/18 per Daniel Aguilà

L'Handbol Sant Cugat protagonitza una gran remuntada davant l'Handbol Esplugues, talla una ratxa de vuit derrotes consecutives i s'apropa a la salvació directa del grup D de Primera Estatal. Tot i uns primers compassos de partit grisos dels santcugatencs, l'equip ha reaccionat quan pitjor ho tenia i, amb l'empenta i joventut d'Àlex Rubiño i les aturades de Gerard Esparza, han acabat remuntant i fent esclatar d'alegria la graderia del pav 3 de la Rambla del Celler.

El partit d'aquesta jornada es presentava vital per als interessos de l'Handbol Sant Cugat per apropar-se a la permanència matemàtica, però també ho era per a l'Esplugues, tenint en compte que podia assegurar-se aquesta salvació en cas de victòria. De fet, l'equip espluguenc ha encarrilat el triomf en part, sobretot, de les precipitacions locals i la poca fluidesa en atac. Només les aturades de Gerard Esparza han evitat un mal major.

El primer quart d'hora de la la segona part ha estat també de superioritat visitant, i quan semblava que l'Esplugues encarrilava el triomf, amb quatre gols de marge, un jove de 17 anys ha estat essencial per canviar el rumb del partit: la intensitat defensiva i l'encert davant l'Àlex Rubiño ha estat clau perquè els santcugatencs despertessin i, amb un parcial contundent, ha empetitit els espluguencs. Amb l'afició al costat, l'Handbol Sant Cugat ha acabat sumant un triomf balsàmic.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que l'equip ha de ser ambiciós i seguir sumant.

David López

Per a nosaltres la salvació mai ha estat l'objectiu. Ara que ens hem tret aquesta espineta, volem continuar guanyant i sumant punts, per estar còmodes a la pista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els vermell-i-negres tenen ara nou punts de marge respecte el descens i la setmana que ve visiten el Bordils B, el cuer.