L'Handbol Sant Cugat remunta a la pista del cuer per sumar la segona victòria consecutiva

Imatge d'arxiu

Handbol

Publicat el 24/mar/18 per Albert Diumenjó

L'Handbol Sant Cugat suma un triomf ajustat (23-24) a la pista de l'últim classificat, l'Handbol Bordils B, a la 25a jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs no han començat bé el partit i han hagut de remar a contracorrent a la segona meitat però finalment han remuntat per sumar la segona victòria consecutiva. L'equip de David López assalta l'onzena posició de la classificació amb 18 punts.

Els de Sant Cugat han començat amb mal peu el partit i els locals han dut la iniciativa durant la primera meitat. El Bordils s'ha fet fort a casa per davant d'un Handbol Sant Cugat que ha anat a remolc i ha vist com arribava al descans tres gols per sota del rival (16-13).

Ara bé, la reacció santcugatenca ha arribat a la represa per establir la igualtat a la pista i al marcador. Això ha condicionat una segona meitat que no s'ha decidit fins els últims instants, quan els santcugatencs han empès més que els gironins per fugir a dos gols de distància. El Bordils ha provat d'empatar però s'ha quedat a les portes i els vermell-i-negres sumen la segona victòria consecutiva.

La setmana que ve els santcugatencs reben la visita del penúltim classificat, l'Handbol Palautordera.