Un Handbol Sant Cugat amb els deures fets visita la pista de La Salle Montcada, el novè


  • Comparteix:

Gerard March, jugador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Gerard March, jugador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista de La Salle Montcada, el novè classificat, aquest dissabte a un quart de nou del vespre. Els santcugatencs ja no s'hi juguen res perquè ja han fet els deures per assegurar-se la permanència al grup D de Primera Estatal però provaran de sorprendre un rival directe per seguir escalant posicions. Els de David López ocupen l'onzena plaça amb 20 punts, a dos de l'Handbol Sant Joan Despí i a quatre de La Salle Montcada.

Els vermell-i-negres ja han fet la feina aquesta temporada però encara tenen opcions per signar una plaça de més prestigi amb les quatre jornades que resten. L'equip de David López va demostrar el seu gen competitiu la setmana passada davant el Palautordera i el duel entre el Sant Joan Despí i el Sant Martí Adrianenc, el segon classificat, és una bona oportunitat perquè els santcugatencs escalin posicions.

Ara bé, per tenir opcions de fer-se amb la desena plaça de la classificació primer hauran de superar el rival d'aquesta jornada, La Salle Montcada. Si guanyen i els santjoanencs perden, els dos equips empatarien a punts a l'espera que s'enfrontin en l'última jornada de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.