L'Handbol Sant Cugat empata a la pista del Sant Esteve de Palautordera amb una gran remuntada

Els vermell-i-negres només han perdut un dels últims sis partits

Handbol

Publicat el 29/abr/18 per Oriol Petit

L'Handbol Sant Cugat ha empatat (31-31) a la pista del Sant Esteve de Palautordera gràcies a una gran remuntada a la segona meitat en què han eixugat un desavantatge de nou gols. Els locals afrontaven el matx ja sense opcions matemàtiques de permanència però han estat millor durant la major part dels minuts. El caràcter competitiu dels santcugatencs els ha permès sumar un punt en la penúltima jornada del grup D de Primera Estatal.

La victòria ahir del Palau feia que el Sant Esteve ja no pogués lluitar per la salvació, però malgrat tenir confirmada la pèrdua de categoria, els locals han sortit millor a la pista i han portat la iniciativa durant tota la primera meitat. L'Handbol Sant Cugat no estava encertat en cap de les facetes del joc i el Sant Esteve de Palautordera ha anat ampliant de mica en mica l'avantatge per arribar al descans amb 19-12.

A la represa s'ha mantingut la mateixa dinàmica fins a una diferència màxima de nou gols (22-13). A partir d'aquí, però, els homes de David López han recuperat sensacions i han anat retallant distàncies amb un gran parcial que els ha permès igualar el matx (29-29) a falta de tres minuts pel final. Màxima emoció en les darreres accions i golàs final d'Uri Cortés per certificar el repartiment de punts.

El tècnic santcugatenc, que ha dirigit l'últim partit a domicili de l'Handbol Sant Cugat, destaca el compromís dels jugadors, sobretot en els moments més difícils.

David López

Hem començat poc posats en el partit i ens han atropellat. Després hem aconseguit fer les coses bé, fer el joc que sabem, i ens ha sortit prou bé.

Els vermell-i-negres tancaran la temporada la setmana que ve amb un duel a casa contra el Sant Joan Despí, el rival que té just per sota a només un punt.