L'Handbol Sant Cugat tanca la lliga amb un empat per acomiadar David López


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha tancat la lliga aquest dissabte amb un empat (32-32) davant el Sant Joan Despí que li permet mantenir finalment la desena plaça al grup D de Primera Estatal. El balanç dels santcugatencs és de 10 victòries, 4 empats i 16 derrotes, amb un total de 24 punts, un més que la temporada passada. Els jugadors han mantejat David López, que deixa la banqueta del club. Els vermell-i-negres encara han de disputar, això sí, la Copa Catalunya.

L'objectiu de millorar els 23 punts sumats l'any passat i evitar que el Sant Joan Despí l'avancés a la classificació no ha servit perquè l'Handbol Sant Cugat sortís al matx amb la tensió necessària. Els del Baix Llobregat han estat millor durant tota la primera meitat i de seguida han obert un forat al marcador que ha arribat a un avantatge màxim de cinc gols. Els santcugatencs han estat imprecisos al davant i massa tous en defensa, i el resultat al descans era de 14-18.

A la represa, però, els de David López han sortit molt intensos i en només tres minuts han igualat el marcador. La segona meitat ha estat més equilibrada i el partit s'ha decidit en un intercanvi de cops final en què tots dos conjunts se'n podrien haver endut el triomf. En els últims atacs per guanyar, però, ni locals ni visitants no han estat encertats i s'han hagut de conformar amb el repartiment de punts.

El tècnic santugatenc, David López, ha agraït el gest dels jugadors de mantejar-lo i ha destacat un cop més el caràcter competitiu de l'equip. En línies generals, el seu balanç de temporada és positiu.

David López

Molt satisfet. Si sóc autocrític, pensava que podíem estar una mica més amunt, però vam passar per un tram molt complicat on ens costava horrors puntuar. Em quedo amb què hem millorat els registres de l'any passat i no hem patit per mantenir la categoria.


La temporada de l'Handbol Sant Cugat encara no s'ha acabat. El cap de setmana del 26 i 27 de maig iniciarà la disputa d'una Copa Catalunya en què s'enfrontarà al Sant Esteve Sesrovires, al Sant Esteve Palautordera i a La Salle Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.