Xavi Vilella, nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Xavi Vilella arriba a l'Handbol Sant Cugat procedent del BM Granollers /( Font: Cedida

Xavi Vilella arriba a l'Handbol Sant Cugat procedent del BM Granollers /( Font: Cedida

Xavi Vilella, procedent del BM Granollers, és el nou entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat en substitució de David López. Vilella arrriba acompanyat de Maikel Nuñez com a segon tècnic i Jordi Tomàs que serà el preparador físic. Vilella té àmplia experiència com a tècnic en categories femenines i masculines.

Xavi Vilella és sabadellenc i va iniciar la seva carrera com a tècnic a l'OAR Gràcia de Sabadell on va dirigir diferents conjunts tant de la secció masculina i femenina. Després va marxar al BM Granollers on ha estat tènic del club del Vallès Oriental. L'experiència de Vilella també s'amplia a les seleccions catalanes femenines on ha aconseguit medalles estatals. Actualment és el segon entrenadors de la selecció absoluta femenina i monitor de l'OMET. El director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, defineix Vilella com un entrenador de club.

Joan Sancho

És un entrenador que fuig de personalismes i que treballarà molt amb el planter.


Vilella haurà de planificar la nova temporada amb la baixa de Matías Galán, que marxa a l'OAR Gràcia, però amb l'arribada de Teo Laverne, que procedeix del juvenil del FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.