Xavi Vilella, nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat

Xavi Vilella arriba a l'Handbol Sant Cugat procedent del BM Granollers /( Font: Cedida

Handbol

Publicat el 29/mai/18 per Joan Garcia

Xavi Vilella, procedent del BM Granollers, és el nou entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat en substitució de David López. Vilella arrriba acompanyat de Maikel Nuñez com a segon tècnic i Jordi Tomàs que serà el preparador físic. Vilella té àmplia experiència com a tècnic en categories femenines i masculines.

Xavi Vilella és sabadellenc i va iniciar la seva carrera com a tècnic a l'OAR Gràcia de Sabadell on va dirigir diferents conjunts tant de la secció masculina i femenina. Després va marxar al BM Granollers on ha estat tènic del club del Vallès Oriental. L'experiència de Vilella també s'amplia a les seleccions catalanes femenines on ha aconseguit medalles estatals. Actualment és el segon entrenadors de la selecció absoluta femenina i monitor de l'OMET. El director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, defineix Vilella com un entrenador de club.

Joan Sancho

És un entrenador que fuig de personalismes i que treballarà molt amb el planter.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Vilella haurà de planificar la nova temporada amb la baixa de Matías Galán, que marxa a l'OAR Gràcia, però amb l'arribada de Teo Laverne, que procedeix del juvenil del FC Barcelona.