El juvenil de l'Handbol Sant Cugat Àlex Rubiño marxa al TuSem Essen alemany


  • Comparteix:

L'extrem santcugatenc ha estat convocat aquest any per la selecció espanyola

L'extrem santcugatenc ha estat convocat aquest any per la selecció espanyola

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat Àlex Rubiño ha fitxat pel club alemany TuSEM Essen, on està previst que entreni amb el primer equip i jugui amb el juvenil. El TuSEM és un històric de l'handbol alemany, dominador de la Bundesliga a finals dels anys 80, però actualment milita a Segona Divisió. En aquesta última temporada, Rubiño ha alternat participacions al juvenil A i al sènior dirigit per David López. A més, s'ha proclamat campió d'Espanya amb la selecció catalana i ha estat convocat per primera vegada amb la selecció espanyola de la categoria.

A partir del mes d'agost, Àlex Rubiño viurà amb companys i esportistes d'altres disciplines en un centre d'alt rendiment de la ciutat d'Essen, d'uns 600.000 habitants i molt propera a Dortmund i Düsseldorf. La sortida de l'extrem esquerre suposa la pèrdua d'un dels jugadors amb més projecció del planter de l'Hanbdol Sant Cugat. El bon any del santcugatenc s'ha traduït en actuacions destacades a Primera Estatal, el títol del Campionat d'Espanya i una convocatòria amb la selecció espanyola per a unes jornades tècniques.

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat segueix conformant la seva plantilla per a la temporada 2018-19. De moment ja estan confirmats els fitxatges dels pivots Carlos Marín i Teo Laverne, tot i que marxen jugadors importants com Gerard Esparza, Adrià Basela, Matías Galán i Xavi Calvo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.