El Club Handbol Valldoreix prepara la pròxima temporada i somia amb l'ascens


  • Comparteix:

L'objectiu marcat pel club és pujar a Primera Catalana / Font: CH Valldoreix

L'objectiu marcat pel club és pujar a Primera Catalana / Font: CH Valldoreix

El Club Handbol Valldoreix ja prepara la pròxima campanya amb un equip molt renovat. L'entrenador d'un projecte que té com a objectiu l'ascens serà Enric Cruz i l'equip ja ha incorporat cinc fitxatges. Els verd-i-negres començaran la pretemporada el 3 de setembre i participaran en el seu torneig i un amistós contra el RCD Espanyol, la no va secció d'handbol del club perico.

El Club Handbol Valldoreix va quedar-se a les portes de l'ascens a Primera Catalana la passada campanya però l'equip santcugatenc no es dóna per vençut i s'han proposat tornar a intentar-ho el curs que ve. Per l'ambiciós objectiu s'ha renovat l'equip, des de l'entrenador fins a cinc nous jugadors. El míster serà Enric Cruz, que prové del Club Handbol Sant Cugat C.

Els cinc fitxatges són Andreu Vives, un primera línia o extrem esquerre que prové del Sant Cugat, Juanma Serrano, un especialista defensiu ex del Barberà, i Pol Buxeda, un extrem dret que va estar aturat la passada temporada. També se sumen a la plantilla l'Albert Ramón, un lateral esquerre que ve de l'Egara, i Bernat Abadal, exjugador del Sant Esteve Sesrovires i què juga a la primera línia.

Cruz es mostra molt satisfet amb la confecció de la plantilla.

Enric Cruz

Una plantilla molt compensada amb les posicions triplicades i jugadors de diferents perfils que ens ofereixen coses molt diferents.


Les baixes només han estat dues i obligades, les del Damià i en Guillem que marxen a l'estranger. Enric Cruz és ambiciós amb l'objectiu i vol, com a mínim, igualar el play-off de la passada campanya. I a partir d'allà, somiar.


Enric Cruz

Hem fet aquestes 5 incorporacions que donen un salt de qualitat i com a mínim igualar la temporada passada i a partir d'aquí ja veuríem.


L'equip santcugatenc començarà la lliga visitant el Banyoles B el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre. Per preparar la temporada iniciaran els entrenaments el 3 de setembre i disputaran el Torneig de Valldoreix amb el Sant Cugat B, el Barberà i el Sant Vicenç B. També han confirmat un amistós contra el RCD Espanyol el 29 de setembre, la nova secció d'handbol del club barceloní.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.