L'Handbol Sant Cugat s'estrena amb derrota a la pista de l'OAR Gràcia

Imatge d'arxiu de la temporada passada

L'Handbol Sant Cugat cau en la seva visita a l'OAR Gràcia (29-25) en la primera jornada del grup de D de Primera Estatal. Els sabadellencs han estat molt superiors als vermell-i-negres i des de l'inici han dut la iniciativa en el joc i en el marcador, en un matx on Oriol Cortés ha estat el màxims golejador fent 11 dianes.

Els locals han començat agafant avantatges en el primer temps, arribant a una diferència de fins a vuit gols per als de Sabadell. Els santcugatencs no estaven còmodes i s'ha plasmat sobre la pista, on s'ha arribat al descans 16 a 9 per a l'OAR Gràcia. En el segon temps ha seguit la mateixa dinàmica en els primers minuts i els de Sabadell han mantingut les distàncies, tot i que cap el final els santcugatencs han pogut apropar-se en el marcador, sense fer possible però la remuntada.

Al final, derrota per quatre gols de diferència i la setmana que ve reben a casa l'Handbol Sant Joan Despí.