L'Handbol Sant Cugat suma un bon punt en un partit on sempre ha anat a remolc


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat empata (24-24) davant un Handbol Sant Joan Despí a la jornada 2 del grup D de Primera Estatal. Els visitants han anat per davant en el marcador fins els últims dos minuts de partit. Els homes de Xavi Vilella han remuntat 4 gols en el tram final que han significat el primer punt d'aquesta nova temporada.

Els visitants han sortit més intensos i concentrats, liderats per un Ezquerro estelar que ha acabat el partit amb 9 gols. El Sant Joan Despí ho ha traduit en el marcador amb un parcial de 0 a 4. Després, els santcugatencs han reaccionat capitanejats per un gran Popi que ha anotat 6 dianes a la primera meitat. Popi ha marcat el 14 a 15 amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, s'ha repetit el guió de la primera i han estat els visitants els que han sortit amb més empenta per endur-se la victòria. I de nou, reacció santcugatenca, igualant un altre parcial de 0 a 4. Amb el marcador més ajustat, els porters han esdevingut protagonistes, erigint-se salvadors dels seus equips.

Finalment, quan l'Handbol Sant Cugat ha empatat, ha tingut una última possessió per endur-se el partit però no ha encertat a finalitzar-la. Un punt per cadascú que ha reflectit el que s'ha vist al Pav- 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.