L'Handbol Sant Cugat no pot amb la Salle i deixa escapar l'opció de consolidar-se a la mitja taula

L'Handbol Sant Cugat cau (26-32) davant la Salle Montcada i deixa escapar una bona oportunitat per a consolidar-se a la part mitja de la taula del grup català de la Primera Estatal. Un parcial de 0-5 dels visitants ha estat massa escull per a un conjunt santcugatenc que no ha pogut comptar amb Popi ni Bernat Tous, dos dels seus homes de referència.

Derrota dolorosa de l'Handbol Sant Cugat davant la Salle Montcada en la 12a jornada del grup català de la Primera Estatal. Els santcugatencs, que han acabat rebent massa càstig, perden l'oportunitat de consolidar-se a la zona mitja i de deixar a tres punts un rival directe.

Els dos porters han estat protagonistes en la primera meitat. Eloi Gutiérrez i Ricard Presas han estat determinants en uns primers trenta minuts de poca inspiració ofensiva i poc bagatge anotador. L'atac dels locals l'ha comandat Arnau Domingo, que ha fet una passa endavant per suplir les baixes sensibles de Popi i Bernat Tous. Per l'Handol Sant Cugat, ha debutat Mikel Ausejo, que encara no havia disputat cap minut, en un primer temps que ha acabat amb un ajustat 12-13.

Però, aleshores, tot ha canviat: un parcial de 0-5 capitanejat per Angel González i Germán Giraldez ha estat demolidor. Fins i tot, Oriol Cortés, sempre efectiu des dels set metres, ha vist com Ricard Presas s'ha mostrat intractable, ha aturat fins quatre penals, i la Salle Montcada s'ha acabat enduent-se el triomf.

Amb la derrota, l'Handbol Sant Cugat es queda amb 8 punts i veu com la Salle Montcada els supera a la taula amb un punt més.

Xavi Vilella

Fins al minut 20 hem estat allà, després ens hem precipitat. A nivell de classificació, ens hagués anat molt bé però la Salle té molt potencial i a la llarga havien de treure resultats