L'Handbol Sant Cugat es retroba amb la victòria a la pista del Granollers B


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat quatre dels últims sis partits. Foto: Cugat.cat

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat quatre dels últims sis partits. Foto: Cugat.cat

El Club Handbol Sant Cugat ha guanyat (31-33) a la pista del Granollers B a la dotzena jornada del grup D Primera Nacional i suma quatre victòries en els últims sis partits. Els de Xavi Vilella s'han sobreposat a les nombroses baixes i han aconseguit guanyar en un duel molt igualat. La setmana vinent, els vermell-i-negres rebran l'Handbol Espluges amb la intenció d'assentar-se a la zona mitja de la taula.

Tot i la significativa baixa de Popi i la dolorosa derrota de l'última jornada davant un rival directe, l'Handbol Sant Cugat ha sumat un triomf de prestigi davant el Granollers B, filial d'un conjunt de Lliga Asobal. Els santcugatencs s'han imposat en un partit molt igualat on no hi ha hagut avantatges destacables però que han estat capaços d'endur-se als minuts finals. Al descans s'ha arribat amb un ajustat 14-13 però el resultat final ha estat de 31-33. Ortega i Cortés han destacat en l'apartat ofensiu dels vermell-i-negres amb 8 gols cadascú.

Aquesta victòria situa els santcugatencs desens a la classificació a un punt del novè, La Salle Montcada. L'entrenador del Club Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, destaca 'les sensacions bones' després d'una victòria en una pista complicada amb l'equip en hores baixes. A més, afegeix que 'l'equip comença a consolidar-se' amb el nou cos tècnic.







Xavi Vilella

La sensació és molt bona després de guanayr fora en una pista complciada com és la del Granollers i tal com teníem l'equip acabés molt satisfet del rendiment dels jugadors.

Xavi Vilella

Seguim intentant crèixer cada setmana, és evident que els inicis sempre són complicats quan arriba un cos tècnic nou amb jugadors nous, costa adaptar mecanismes i sistemes de joc. El que hem aconseguit ara és consolidar-ho una mica i poder setmana rere setmana anar crèixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.