Miquel Catarineu anunciarà aquest divendres que tanca mandat a l'Handbol Sant Cugat

Miquel Catarineu no seguirà al capdavant de l'Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 12/des/18 per Joan Garcia

El president de l'Handbol Sant Cugat, Miquel Catarineu, anunciarà aquest divendres a l'assemblea general ordinària que tanca el mandat de quatre anys al capdavant de l'entitat. Catarineu convocarà eleccions i explicarà els requisits per presentar candidatura a la presidència. L'inici de l'assemblea serà a dos quarts de vuit de la tarda en primera convocatòria i les vuit del vespre en segona a la sala d'actes de la Casa de Cultura.

Quatre anys a la presidència

Miquel Catarineu va assumir la presidència de l'entitat al març de 2015 i després de tres anys i mig ha aconseguit consolidar el primer equip a Primera Estatal i augmentar qualitativa i quantitativament l'entitat. Aquests eren, de fet, alguns dels objectius que s'havia marcat Catarineu a l'inici del seu mandat. A l'assemblea de divendres es coneixerà el període electoral, i si només hi ha un candidat al març seria proclamat president. Si hi ha més d'una candidatura hi hauria eleccions, previsiblement cap a finals d'abril.

Catarineu ha explicat que 'la consolidació de la branca femenina i de dos conjunts infantils' és 'una fita històrica per a l'entitat. Tot i que el president ressalta 'l'ADN Santcu' com 'la gran tasca feta' per la junta on gairebé un 90% de jugadors són nascuts o residents a la ciutat.

Punts de l'ordre del dia

Aprovació de comptes de la temporada 2017-2018.

Pressupost exercici 2018-19.

Evolució del projecte esportiu i social del Club.

Eleccions a la Presidència del club: requisits per presentar candidatura, i
terminis del procés electoral.

Balanç d’actuacions dutes a terme durant el mandat de l’actual Junta
directiva.

Precs i preguntes.



DECLARACIONS

Miquel Catarineu

Volem gent de casa jugant al club i evitem fer 'fitxatges'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio