L'Handbol Sant Cugat cau de manera ajustada davant un efectiu Esplugues

El Club Handbol Sant Cugat ha perdut (26-27) davant l'Esplugues a la tretzena jornada del grup D Primera Nacional en un partit molt igualat que no s'ha decidit fins al final. Els de Xavi Vilella han remuntat en la segona part però han vist com se li ha escapat la possibilitat de puntuar davant un rival molt efectiu. La setmana vinent, els vermell-i-negres visitaran la pista de La Salle Bonanova, cuer de la categoria, amb la intenció de retrobar-se amb el triomf.

El Sant Cugat no ha sortit al partit amb la mateixa intensitat que un Esplugues molt inspirat de cara a porteria i que ha aconseguit un 1-5 als primers 6 minuts de joc. Els santcugatencs han sabut sobreposar-se al mal inici i han empatat a l'equador de la primera meitat. Però a partir de llavors, de nou domini visitant, amb el seu porter Santos inspirat que ha permès arribar al descans amb un 13-16 a favor dels visitants.
El guió de la segona part ha estat semblant al de la primera. Un Esplugues més endollat ha aconseguit un avantatge de fins a 5 gols, però els vermell-i-negres no s'han rendit i gràcies a uns bons minuts ofensius i l'efectivitat d'Uri Cortès des dels 7 metres han aconseguit remuntar. Aleshores, emoció i igualtat màxima fins als últims minuts on les imprecisions dels locals i l'encert dels visitants han acabat amb el 26 a 27 final al marcador.

Amb aquesta derrota, els santcugatencs queden en l'onzena plaça de la classificació.

L'entrenador del Club Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, comenta que el partit li deixa 'un sabor agredolç'. Vilella creu que han errat 'algunes decisions' i no han sabut 'gestionar el matx'.

Xavi Vilella

Després d'aquest resultat et queda una sensació agredolça, perquè anant gran part de la segona part per darrera del marcador hem aconseguit capgirar el marcador