L'Handbol Sant Cugat decideix eliminar les quotes mensuals dels sènior A masculí i femení

L'entitat imita la decisió d'altres clubs de la Lliga Estatal per retenir el talent i guanyar en capacitat competitiva


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea / Foto: Cedida

Imatge de l'assemblea / Foto: Cedida

El sènior masculí A i el sènior femení de l'Handbol Sant Cugat no pagaran quotes mensuals. Així ho va anunciar el club a l'Assemblea General Ordinària que l'entitat va celebrar divendres amb l'objectiu de retenir el talent i guanyar en capacitat competitiva. En paraules del president del club vermell-i-negre, Miquel Catarineu, aquesta decisió 'posa al Sant Cugat al mateix nivell que altres clubs que competeixen a Lliga Estatal'. A partir d'ara, només abonaran la quota inicial corresponent a l'equipació i part de la fitxa federativa.

Durant l'assemblea, Catarineu també va anunciar la fi del seu mandat i l'obertura d'un procés electoral per escollir nova junta directiva. El període donarà el tret de sortida el 7 de gener, i les candidatures disposaran fins al 22 de febrer per presentar-se. Si es presentés més d'una candidatura, s'haurà de realitzar la campanya elecoral a partir del 23 de febrer i que s'allargaria fins al 8 de març, dia en què se celebraria una assemblea extraordinària per escollir candidatura.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.