L'Handbol Sant Cugat, de menys a més en un inici de temporada amb molts canvis


  • Comparteix:

Els jugadors de l'Handbol Sant Cugat fan pinya abans d'un partit d'aquest any / Font: HSC

Els jugadors de l'Handbol Sant Cugat fan pinya abans d'un partit d'aquest any / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat ha teixit una progressió ascendent en la primera part de la temporada. Després de molts canvis durant l'estiu i un inici complicat, l'equip de Xavi Vilella ha agafat una bona dinàmica i ja mira cap amunt.

ESCOLTA-HO

L'Handbol Sant Cugat ha viscut una primera part de la temporada intensa. Amb alts i baixos, amb algunes de fredes i altres de calentes. Xavi Vilella aterrava al pav3 de la Rambla del Celler per a agafar el relleu de David López al capdavant de l'equip santcugatenc de la Primera Estatal. El Lupus cedia el testimoni a un home amb experiència que arribava a Sant Cugat procedent de Granollers, una de les grans meques de l'handbol de casa nostra. Projecte nou i idees fresques.

Fins a set cares noves entre el segon equip i el juvenil s'afegien definitivament a la dinàmica del primer equip mentre que Theo Laverne i Carlos Marin tornaven a casa per reforçar l'equip. La veterania dels habituals Eloi Gutiérrez, Popi o Oriol Cortés s'afegia la frescor dels joves Oriol Peracaula, Didac Pallarès o Pol Navarro entre d'altres.

La primera victòria va trigar set jornades. El conjunt santcugatenc va superar el Sant Esteve de Palautordera per 31-39. Un triomf balsàmic que va donar confiança a l'equip, que tot i la derrota en l'última setmana del curs davant la Salle Bonanova, ha anat creixent exponencialment. L'Handbol Sant Cugat ha sortit del descens i acaba el 2018 amb un balanç de 4 triomfs, 2 empats i 8 derrotes.

L'equip està auge i en progressió però queda molta feina per a fer. De ben segur i posarem la mà al foc que l'Handbol Sant Cugat mirarà cap amunt en el 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.