La selecció catalana juvenil d'handbol s'estrena amb una victòria i una derrota a l'Estatal

El conjunt, amb David López a la banqueta i el jugador Guillem Pallarés, vol revalidar el títol aconseguit en la darrera edició


  • Comparteix:

L'entrenador santcugatenc David López, amb el títol de l'any passat / Foto: David López

L'entrenador santcugatenc David López, amb el títol de l'any passat / Foto: David López

La selecció catalana juvenil masculina d'handbol, amb David López com entrenador i el jugador santcugatenc Guillem Pallarés, han donat el tret de sortida a la defensa del Campionat d'Espanya amb una victòria i una derrota. El conjunt va debutar ahir amb derrota davant la selecció valenciana per 30 a 32, però aquest dijous ha donat un pas endavant per no caure ja quasi bé eliminada guanyant a Galícia per 27 a 33. Els valencians, per la seva banda, han caigut davant Navarra.

Amb aquesta victòria, el conjunt de David López se situa en primera posició amb dos punts gràcies a una diferència de gols positiva, tot i estar empatats amb la resta de seleccions. La tercera i definitiva jornada d'aquesta primera fase es jugarà demà i enfrontarà la selecció catalana amb la navarresa i la valenciana amb la gallega.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.