L'Handbol Sant Cugat vol iniciar el 2019 amb un triomf davant el Sant Esteve aquest vespre


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat inicia l'any al Pav 3 de la Rambla del Celler

L'Handbol Sant Cugat inicia l'any al Pav 3 de la Rambla del Celler

L'Handbol Sant Cugat recupera aquest vespre, a dos quarts de deu, el matx de la jornada 15 del grup D de la Primera Estatal davant el Sant Esteve Sesrovires. Els santcugatencs són onzens, a dos punts del descens, i els visitants ocupen la sisena posició. Aquest matx tancarà la primera volta de campionat.

Rival d'entitat

L'Handbol Sant Cugat vol iniciar amb bon peu l'any i afronta un partit complicat davant un Sant Esteve que és un dels equips de la part alta de la taula. Els santcugatencs van tancar el 2018 amb una dolorosa derrota a la pista del cuer, la Salle Bonanova. Ara volen passar pàgina i encetar el 2019 amb una victòria. Popi i Bernat Tous, recuperats de les seves lesions, tornen per estar a disposició del tècnic, Xavi Vilella.

Vilella ha ressaltat que l'equip s'ha de refer de l'ensopegada a la pista de la Salle Bonanova i tornar a competir. El tècnic destaca que han de fer-se més 'forts' a casa i sobretot a la segona volta.

Jordán torna amb el Sant Esteve

El retorn del santcugatenc Marc Jordán serà una de les atraccions del matx. L'exjugador de l'Handbol Sant Cugat és un dels jugadors més destacats dels visitants.




Xavi Vilella

El Sant Esteve és un equip amb molta qualitat. Hem de ser més forts a casa,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.