L'Handbol Sant Cugat inicia l'any amb un triomf de prestigi davant el Sant Esteve

L'Handbol Sant Cugat supera (30-28) el Sant Esteve Sesrovires en partit recuperat de la jornada 15 del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs aconsegueixen un triomf de prestigi que els allunya de la part baixa de la taula. Els santcugatencs han edificat el triomf amb un gran Àlex Ortega que ha marcat vuit gols i la brillant actuació del porter Erik Villalba.

L'Handbol Sant Cugat ha iniciat el 2019 amb molt bon peu amb una victòria important per tancar la primera volta de campionat. Els de Xavi Vilella han sortit molt endollats al matx, tot i que el Sant Esteve també ha demostrat la seva qualitat sobre la pista. El matx no s'ha trencat durant el primer temps, però en els minuts finals els visitants han obert una escletxa mínima d'un gol. El 13 a 14 ha marcat el camí dels vestidors.

A la represa, l'entrada del porter Erik Villalba ha estat clau amb aturades de mèrit. Aquest fet juntament amb l'encert ofensiu dels locals ha deixat en evidència el Sant Esteve que ha patit un autèntic allau ofensiu. Els últims 10 minuts s'ha trencat el partit i els vermell-i-negres han administrat l'avantatge de quatre gols que ha quedat reduït a dos en els darrers minuts. Un dels herois de la nit, el porter Erik Villaba ha ressaltat que aquest triomf és de 'tot l'equip' i que la seva actuació és el resultat del treball. Villalba creu que aquesta és la línia a seguir.

Els de Xavi Vilella són onzens amb 12 punts, quatre per damunt del descens. Els santcugatencs incien la segona volta aquest diumenge quan rebran l'OAR Gràcia, vuitè classificat.