Andrea de la Torre, un mur santcugatenc consolidat per al Balonmano Granollers


  • Comparteix:

Andrea de la Torre amb el dorsal 1 defensa la porteria del Granollers / Font: Balonmano Granollers

Andrea de la Torre amb el dorsal 1 defensa la porteria del Granollers / Font: Balonmano Granollers

La portera santcugatenca i segona capitana del Balonmano Granollers, Andrea de la Torre, està completant la millor temporada del club a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Les granollerines són quartes, a cinc punts del líder, el Bera Bera, quan falten 11 jornades per acabar el campionat. De la Torre es mostra feliç per viure una temporada brillant i sense la pressió de lluitar per la permanència.

Andrea de la Torre té 28 anys i ja fa set temporades que defensa la porteria del Granollers. Les granollerines completen la cinquena campanya consecutiva a la màxima categoria estatal. La santcugatenca està completant una temporada brillant i aquest esiu va assolir els Jocs del Mediterrani amb la selecció espanyola. De la Torre ha tingu un gran recorregut esportiu. Els seus inicis van ser al Ferran i Clua per passar al Centre Obert, la Roca, Castelldefels, Valldoreix i finalment Granollers. La portera santcugatenca és conscient que guanyar la lliga són 'paraules majors' i que cal tocar de peus a terra. De la Torre està gaudint molt perquè cada partit surten a guanyar sense mirar la part baixa de la taula.


Andrea de la Torre

Estem guadint molt. Este, jugant a guanyar i no a perdre. És una pressió diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.