L'Handbol Sant Cugat supera el Palautordera en una mostra de maduresa i serietat

Els de Xavi Vilella sumen una nova victòria que els consolida a la part mitjana de la taula

L'Handbol Sant Cugat supera el Sant Esteve Palautordera (32-29) i dona un pas endavant per consolidar-se a la part mitjana de la taula al grup D de Primera Estatal. Els de Xavi Vilella han firmat un segon període molt seriós en defensa que els ha permès remuntar la diferència de dos gols del primer temps. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres escalen a la desena posició amb 19 punts.

Els santcugatencs han començat el partit un pèl adormits, mostrant-se imprecisos i xocant contra la defensa del Palautordera. Les aturades del porter rival han permès als rivals avançar-se en el marcador, i arribar a posar una distància de dos gols en contra dels vermell-i-negres. Una distància que l'equip de Xavi Vilella no ha pogut reduir en tota la primera meitat, que ha finalitzat amb un resultat de 14 a 16.

El descans ha semblat donar forces i lucidesa als santcugatencs, que han fet un pas endavant en defensa i gràcies a la brillant actuació del porter Eric Villalba, ha començat el camí de la remuntada. Gràcies a un parcial de 4 a 0 en la qual Villalba i l'efectivitat atacant de l'equip han estat els protagonistes, l'Handbol Sant Cugat s'ha posat per davant en el marcador després de molts minuts anant per darrere.

Ens els darrers deu minuts, l'equip local ha tingut la maduresa per mantenir l'avantatge a l'electrònic i no perdre els nervis. L'equip no ha deixat de prémer l'accelerador i ha acabat enduent-se una victòria crucial contra un rival directe.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, ha destacat la millora defensiva de l'equip com la clau de la victòria. La setmana que ve, l'equip jugarà contra el Palautordera-Salicru, rival directe dels santcugatencs amb quatre punts més.