L'Handbol Sant Cugat vol fer un pas endavant i consolidar-se a la zona segura de la classificació

Els vermell-i-negres es veuen les cares amb el Palautordera-Salicru amb l'objectiu d'encadenar la segona victòria consecutiva


  • Comparteix:

El porter Erik Villalba va ser un dels jugadors destacats de la darrera jornada / Foto: Handbol Sant Cugat

El porter Erik Villalba va ser un dels jugadors destacats de la darrera jornada / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Palautordera-Salicru aquest dissabte amb l'objectiu d'encadenar la segona victòria consecutiva al grup D de Primera Estatal i fer un pas endavant en el procés de consolidació a la part mitjana de la classificació. Els de Xavi Vilella arriben al duel després d'endur-se la victòria davant el Sant Esteve de Palautordera en un partit on els vermell-i-negres van mostrar serietat defensiva i maduresa com a equip. Els de Santa Maria de Palautordera, per la seva banda, van caure davant el principal candidat a l'ascens, la Unió Esportiva Sarrià. Amb 19 punts, l'Handbol Sant Cugat és desè, mentre que els del Vallès Oriental son vuitens amb 23 punts. El partit es jugarà a les sis de la tarda al pavelló de l'equip local.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.